En aquest apartat contestem a algunes de les preguntes freqüents dels nostres clients. Abans de contactar-nos els preguem consultin les nostres respostes. Si tot i això no hem solucionat les seves inquietuds, no dubti en contactar-nos.

Sí, és obligatori imprimir l’examen de el curs de formació per a la gestió de la LOPD. Al ser una comprovació de el nivell assolit per l’examinat, considerem important la seva conservació en paper.

No, no cal imprimir el material de el curs.

En Gestra-LOPD fem tot el possible per disminuir la nostra petjada ecològica i tenir cura de l’medi-ambient, per tant hem pensat i organitzat el material de el curs de formació per a una seu àgil consulta en línia, sense necessitat de la seva impressió.

Estalviem paper per cuidar el nostre entorn, els nostres arbres.

Quan sapiguem de variacions legislatives importants o que puguin interessar-los, els enviarem un correu electrònic per informar-los puntualment de qualsevol canvi que hagin de tenir en compte i els ajudarem en l’adequació si cal.

L’auditoria és obligatòria per poder fer una anàlisi personalitzat de cada empresa i pàgina web i així poder valorar quin nivell d’adequació tenen a la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI) . Totes han de ser auditades.

És possible organitzar una o més sessions d’assessorament en la seva empresa sol·licitant-ho mitjançant el formulari de contacte o bé trucant al nostre telèfon d’informació: 93 285 34 97

Pot sol·licitar una còpia de l’certificat que ha obtingut en el curs comunicant el seu nom i cognoms, via e-mail o per telèfon.

L’examen final es considera inclòs en preu de el curs.

No hi ha un màxim establert, ja que hem organitzat el curs perquè sigui possible completar-lo amb comoditat. De tota manera aconsellem un mitjana de 6 mesos per concloure el cicle d’aprenentatge i poder superar l’examen final amb èxit.

El curs es realitza en línia. Es proporciona una adreça i una contrasenya per poder entrar, pel que resulta còmode i de fàcil accés.