Preguntes i dubtes freqüents sobre protecció de dades, LOPD, RGPD i LSSIE

En aquest apartat contestem a algunes de les preguntes freqüents dels nostres clients. Abans de contactar-nos els preguem que consultin les nostres respostes. Si malgrat això no hem solucionat les seves inquietuds, no dubti en contactar-nos.

Si, és obligatori imprimir l'examen del curs de formació per a la gestió de la LOPD. Al ser una comprovació del nivell aconseguit per l'examinat, considerem important la seva conservació en paper.

No, no és necessari imprimir el material del curs. En Gestra-LOPD fem tot el possible per disminuir la nostre petjada ecològica i cuidar del medi-ambient, per tant hem pensat i organizat el material del curs de formació per una àgil consulta en línea, sense necessitat de la seva impressió. Estalviem paper per cuidar el nostre entorn, els nostres arbres.

Quan sapiguem de variacions legislatives importants o que puguin interessar-los, els enviarem un correu electrònic per a informar-los puntualment de qualsevol canvi que hagin de tenir en compte i els ajudarem en l'adequació si és necessari.

L'auditoria és obligatòria per a poder fer una anàlisi personalitzada de cada empresa i pàgina web i així poder valorar quin nivell d'adequació tenen a la Llei orgànica de Protecció de Dades (L.O.P.D.) i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (L.S.S.I.). Totes han de ser auditades.

És possible organitzar una o més sessions d'assessorament en la seva empresa sol·licitant-ho mitjançant el formulari de contacte o bé trucant al nostre telèfon d'informació : 93 285 34 97

Pot sol·licitar una còpia del certificat que ha obtingut en el curs comunicant el seu nom i cognoms, via e-mail o per telèfon.

L'examen final es considera inclòs en preu del curs.

No hi ha un màxim establert, ja que hem organitzat el curso perquè sigui possible completar-lo amb comoditat.De totes maneres aconsellem un termini mig de 6 mesos per concloure el cicle d'aprenentatge i poder superar l'examen final amb èxit.

El curs es realitza en línia. Es proporciona una direcció i una contrasenya per a poder entrar, per la qual cosa resulta còmode i de fàcil accés