Avís legal

L’empresa especialitzada en la gestió Protecció de dades a Barcelona www.gestra-lopd.es és un domini en internet, aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, codis i qualsevol altre material, són propietat de GESTIÓN PARA TRATAMIENTO DE LA LOPD, S.L. o de tercers que han autoritzat el seu ús.

La utilització de la web atribueix la condició d’usuari a tota persona que accedeixi a la mateixa i implica l’acceptació sense reserves de les presents condicions generals.

La informació i elements divulgats a través d’aquestes pàgines es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Industrial i Intel·lectual.

De tal mena que es prohibeix la seva reproducció, distribució i comunicació pública sense l’autorització expressa de GESTIÓN PARA TRATAMIENTO DE LA LOPD, S.L.

Les pàgines de www.pixupweb.com/gestra/lopd poden ser visitades lliurement pels usuaris, excloent aquelles que es trobin en àrees tancades, o que exigeixin la inscripció en un registre que s’efectuarà en la forma expressament indicada en el propi servei o en les condicions Particulars que el regulin.

L’usuari es compromet a no utilitzar els serveis per a la realització d’activitats contràries a les lleis, a la moral, als l’ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a aquests termes generals.

GESTIÓN PARA TRATAMIENTO DE LA LOPD, S.L. no es fa responsable dels danys o perjudicis directes o indirectes derivats de l’ús d’aquest lloc web, inclosos danys a sistemes informàtics, a el temps que es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els continguts mostrats.

Pot contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte que tingui sobre el tractament de les dades de caràcter personal a la nostra secció CONTACTA, a través d’us canals que posem per a tal fi com per telèfon, per email o presencialment.